Hlavní obsah

Vítězka Českého lva Jana Plodková se nechala fotit nahá

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Čerstvá držitelka filmové ceny Český lev za hlavní ženský herecký výkon Jana Plodková (28) se před nedávnem nechala nafotit v rouše Evině. Novinkám přiznala, že je momentálně bez partnera.

Článek

"Přítele už delší dobu nemám. V mém okolí žádný potenciální partner není. Alespoň o něm nevím," prozradila Novinkám herečka Jana Plodková. "Užívám si v rámci možností života a mám se fajn. Na rodinu mám ještě spoustu času. Lékaři si to samozřejmě nemyslí, ale já mám pocit, že se rodina dá založit i v pozdějším věku," prozradila Novinkám osmadvacetiletá herečka.

Jana Plodková byla poprvé v životě nominována na cenu Českého lva a hned triumfovala. Za hlavní ženský herecký výkon ve filmu Protektor si ocenění odnesla. "Vůbec jsem to nečekala. Jsem dojatá, došlo i na slzy," řekla.

"Celý den i noc jsem byla klidná, tak jsem si byla jistá, že to nevyjde," vysvětluje. "Na vítězku tipovala kolegyni Lenku Vlasákovou. "Mám ji hrozně  ráda jako herečku a moc jsem jí to přála," říká.

Plodková od filmu Protektor další  filmovou nabídku nedostala. Proto přijala roli v připravovaném seriálu televize Prima Zázraky života. "Chyběla mi kamera a když žádná filmová práce nepřicházela, kývla jsem na seriál," vysvětluje. "Vím, že jsem často říkala, že bych do seriálu nešla, ale kamera mi zkrátka scházela. Přesvědčilo mě také herecké obsazení, mého otce hraje Jiří Ornest. Z toho jsem nadšená," prozrazuje.

Rozhodně si nemyslí, že by ji seriál mohl připravit o kvalitní herecké role ve filmu. "Vím, že se to říká. Já doufám, že nejsou režiséři hloupí. Viděli mé herecké kvality ve filmu Protektor, a tak snad nebudu zaškatulkovaná jako seriálová herečka," dodala Plodková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám