Hlavní obsah

Anna K. bojuje s rakovinou a plánuje svatbu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Anna K. (44) bojuje s rakovinou prsu. Za sebou má sérii šesti chemoterapií a čeká ji operace. Kvůli strachu z budoucnosti plánuje svatbu s přítelem, muzikantem Tomášem Varteckým. Chce ho zajistit, kdyby boj s rakovinou prohrála.

Článek

S muzikantem Tomášem Varteckým žije Anna K. na hromádce již třináct let. Svatba pro ně nikdy nebyla důležitá. „Teď jsem Tomášovi říkala, že bychom se měli vzít, kdyby se něco stalo, aby měl svý jistý,“ přiznala Anna  K. v rozhovoru pro časopis Instinkt.

Anna K. se zatím podrobuje chemoterapii a čeká ji ozařování. „Mám za sebou už šest chemoterapií a možná mne čeká další. Nádor se zmenšil z původních čtyř centimetrů na pět milimetrů. To lékaři označují za velmi nadějné. Díky tomu mne čeká operace, u které bych neměla přijít o prso,“ říká zpěvačka.

Nevzdává se a bojuje. Věří, že krutou rakovinu porazí.  "Když se dva roky po ozařování nic nestane, tak můžu oslavovat. Jediný můj strašák je, že tohle všechno podstoupím a stejně to bude k ničemu. Takže – nechci použít slovo modlit se, ale vlastně to tak je: modlím se, aby to léčení k něčemu bylo,“ dodala Anna K.

Reklama

Výběr článků

Načítám