Hlavní obsah

Vendula Svobodová v šoku: chtěli jí ukrást auto za tři milióny

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vendula Auš Svobodová málem přišla o svůj luxusní vůz. Neznámý zloděj se ho snažil ukrást, ale díky bezpečnostnímu zařízení a také neprůstřelným oknům se to nepodařilo. Vendule zůstal po zloději "dárek" v podobě poškrábaných skel.

Článek

"Mám naštěstí skla nerozbitná, " řekla Novinkám Vendula Auš Svobodová. Do jejího luxusního Mercedesu se snažil dostat neznámý zloděj na Klínovci, kde Vendula s manželem Patrikem a synem Jakubem tráví týden. "Nevím, jestli chtěl auto ukrást nebo jen vykrást, každopádně se mu to nepodařilo. Okna mi tak alespoň pořádně poškrábal," prozradila Vendula.

V pondělí prezidentka Kapky naděje rodinné radovánky na horách opustila, aby v krčské nemocnici v Praze asistovala naložení pupečníkového štěpu pro transport do Argentiny. Nadace Kapka naděje několik let výrazně podporuje mezinárodní banku pupečníkové krve.

Hned po předání se Vendula opět vrátila na hory za manželem Patrikem a synem Jakubem. "Kuba lyžuje jako drak. Vůbec se nebojí, strach mám o něj spíš někdy já, " dodala Svobodová.

Reklama

Výběr článků

Načítám