Hlavní obsah

Verešová věnovala do aukce pro Haiti šaty za 100 tisíc

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Topmodelka Andrea Verešová ukázala, že umí být pořádně štědrá. Na podporu Haiti věnovala do aukce luxusní šaty Louis Vuitton za sto tisíc korun a další luxusní kousky. Své osobní věci darovaly na charitu také další známé tváře.

Článek

Do aukce na podporu Haiti se zapojily desítky českých hvězd. Řada z nich věnovala velmi cenné kousky. Drahé šaty Dolce věnovaly například modelka Simona Krainová a moderátorka Lucie Koňaříková Salamé. Dokonce se trefily a darovaly velmi podobný růžový model.

"Jsou to šaty, které jsem měla asi třikrát na sobě a jsou velmi krásné. Moderovala jsem v nich například slavnostní křest kalendáře Simony Krainové. Věřím, že se budou líbit a pomůžou dobré věci," řekla Novinkám Koňaříková Salamé. Šaty, které v obchodě stojí okolo třiceti tisíc korun, si mohou lidé koupit za pouhých pět tisíc.

Velký úspěch mají šaty, které věnovala Renata Langmannová. Vyhlašovací cena byla 12 tisíc korun a nyní už se cena vyšplhala na 29 tisíc korun. "Jsou to luxusní šaty, ve kterých jsem soutěžila  na Miss Universe 2006," prozradila Langmannová.

Velký zájem je také o zlatý prsen s briliantem od Veroniky Žilkové  nebo autorský obraz Chantal Poullain.

Václav Havel věnoval knihu Občan Havel se svým podpisem. Ta je k mání za 7000 korun, jeho manželka keramický model pražské křižovatky s podpisem za čtyři tisíce korun.

Aleš Cibulka nebo Bára Basiková věnovali vlastní knihu, Tonya Graves a Vlasta Horváth své CD, Pavel Nedvěd fotku s podpisem nebo modelka Bára Kolářová svůj portrét.

Reklama

Výběr článků

Načítám