Hlavní obsah

Miss Salačová ukázala šestidenního syna Olivera

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2000 a dýdžejka Michaela Salačová už je i se šestidenním synem Oliverem doma z brněnské porodnice. Malý je bez komplikací a Michaelu i se synem si podnikatel Dalibor Vajčner odvezl v neděli domů.

Článek

"Oliver je celej táta, po mě má snad jen vlásky a hlavně obří uši," řekla se smíchem Novinkám Miss Salačová. Syna porodila modelka v brněnské porodnici ve středu v půl páté odpoledne. Po narození měřil Oliver ideálních 50 centimetrů a vážil tři kila.

"Porod jsem měla naprosto v pohodě, nebyly žádné komplikace a za pomoci epidurální anestezie byl syn asi za pět hodin venku," prozradila Salačová. Její manžel Dalibor Vajčner byl u porodu a přestřihával pupečňí šňůru.

K synovi vstává každé tři hodiny. Unavená prý zatím není. " Zvládám to v pohodě. Jsem naučená na noční život kvůli práci dýdžejky. Nemám problém být celou noc vzhůru. Dnes jsem spala asi čtyři hodiny a už v pohodě vařím, peru a běhám kolem Olivera," vysvětluje.

"Jsem velmi šťastná, mateřství je opravdu ta nejúžasnější věc na světě," říká půvabná Miss ČR 2000. Porodnici opustila v neděli v ranních hodinách. "Malej neměl žloutenku, takže jsme mohli v pohodě domů," říká Michaela. Do práce se zatím nehrne. Práce modelky a dýdžejky musí počkat. "Rozhodně se do ní nebudu hrnout, všechno má svůj čas," dodala Salačová.

Reklama

Související články

Miss Salačová porodila syna Olivera

Miss ČR 2000 Michaela Salačová má syna Olivera. Dnes v půl třetí odpoledne porodila v brněnské nemocnici syna Olivera. Její manžel Dalin byl u porodu a se...

Výběr článků

Načítám