Hlavní obsah

Sexbomba Kachtíková bojuje proti smrtelné anorexii

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Bývalá Playmate roku 2002 Lucie Kachtíková (31) se dala na boj proti anorexii. Plánuje velkou módní přehlídku s "boubelatými" kolegyněmi, aby daly jasný signál. "Vyhublé modelky jsou špatným příkladem pro náctileté dívky. Podporují u nich zákeřnou nemoc jménem anorexie. Budu proti trendu vyhublosti bojovat," řekla Novinkám Kachtíková.

Článek

„Jsem teď se svojí postavou naprosto spokojená a neměnila bych,“ řekla Kachtíková na křtu knihy o zdravém životním stylu cvičitelky Hanky Kynychové. Modelka má čtrnáctiměsíční dceru Sofii. Během těhotenství nabrala neuvěřitelných 25 kilogramů, které cvičením a zdravou stravou všechny shodila. "Jsem pořád ženská krev a mlíko," říká.

„Mám teď tolik práce, že si vybírám. Soustředím se především na módní kampaně, na přehlídky chodím jen výjimečně,“ dodala modelka. Lucie se společně se Zlatou Adamovskou a Evou Jasanovskou stala kmotrou knihy známé cvičitelky.

Foto: Novinky

Lucie Kachtíková, Zlata Adamovská a Eva Jasanovská na křtu knihy Hanky Kynychové

Kolegyně a kamarádka Kachtíkové bývalá modelka Eva Jasanovská vidí problematiku vyhublosti stejně. „Nejsem kost a kůže. No a co? Jsem se sebou spokojená. Nemám zapotřebí hladovět a udržovat nějaké drastické diety,“ poznamenala Jasanovská.

Obě modelky si nakonec během akce daly slib: „My to všem ještě ukážeme. Brzo se společně objevíme na módní přehlídce, která bude bojovat proti anorexii. Snad tím pomůžeme holkám, které se třeba se svojí postavou trápí, i když neopodstatněně," dodala bývalá Playmate Kachtíková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám