Hlavní obsah

Maciuchová ohlásila odchod ze seriálu Ulice, diváci se bouří

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Hana Maciuchová (63) triumfuje. Stala se nejoblíbenější ženou televize Nova a diváci ji doslova milují. Má to ale háček. Maciuchová ohlásila odchod ze seriálu Ulice a z obrazovky tak na nějakou dobu zmizí.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Herečka Hana Maciuchová

Článek

„Už nemůžu dál, každodenní natáčení po dobu pěti let mne vyčerpalo. Už před rokem jsem se dohodla s producentem Ulice, že příběh Miriam nějak nenásilně přeruší. Natáčení podobného seriálu je velmi náročné a já si potřebuji odpočinout, “ sdělila důvod odchodu z populárního seriálu herečka.

Televize Nova se podle zákulisních informací teď snaží přesvědčit Maciuchovou, aby odchod ještě zvážila. Nechtějí přijít o herečku, kterou diváci zbožňují.

V hudebním divadle Karlín paní Maciuchová v sobotu převzala na udílení cen Anno cenu za nejoblíbenější ženu televize Nova. Cenu jí "zajistila" právě postava učitelky Miriam Hejlové v seriálu Ulice. Diváci dali jasně najevo, že jim Maciuchová bude v seriálu velmi chybět.

Seriál Ulice v anketě Anno 2009 triumfoval. Vedle Maciuchové si cenu za nejoblíbenějšího muže televize Nova odnesl Rudolf Hrušínský, další hvězda seriálu. Ulice dokonce setřásla na druhé místo i Ordinaci v růžové zahradě a získala cenu Pořad roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám