Hlavní obsah

Jan Šťastný: poprvé ve společnosti s o dvacet let mladší milenkou

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herec Jan Šťatný (44) poprvé vyvedl do společnosti svoji o dvacet let mladší milenku, herečku Barboru Petrovou (24). Na předávání cen Anno už přestali svůj vztah tajit.

Článek

Je to vůbec poprvé, co Šťastný přišel na oficiální akci se svojí přítelkyní Barborou. Doposud existovaly společné fotografie jen z vinárny, kde je načapali před časem paparazzi. Ke své nové lásce se herec nevyjadřoval.

Chodí spolu víc jak rok. Dohromady se dali v zimě 2008, pak se na čas rozešli. Chyběli si ale natolik, že se k sobě po krátké době zase vrátili.

Dohromady se dali díky seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde Šťastný hraje primáře Frintu a Barbora měla roli Lenky Váchové. Šťastný si našel novou lásku poté, kdy už bylo jasné, že jeho manželství je definitivně v troskách. Manželka Lenka ho opustila kvůli milenci.

Na slavnostním udílení cen Anno 2009 v Hudebním divadle Karlín přišli ruku v ruce a zdrželi se téměř do půlnoci. S přáteli po skončení přímého přenosu popíjeli sekt v místní restauraci. Společným fotografiím se ale bránili a Šťastný se od své milenky odtahoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám