Hlavní obsah

Adéla Gondíková promluvila o rozvodu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Adéla Gondíková (36) je stále vdaná za muzikanta Ondřeje Brouska, který ji opustil před rokem a půl kvůli herečce Anně Remkové. Rozvod zatím neplánují.

Článek

"Jsem stále vdaná a o změně zatím neuvažuji,"  řekla Novinkám Gondíková. "Žijeme každý zvlášť, rozvod v běhu není," prozrazuje.

Ondřej Brousek ji opustil kvůli Anně Remkové před rokem a půl. S Adélou mají pětiletou dceru Nellu. "Třeba se někdy rozvedeme. Já ve svém mozečku vím, že spolu nejsme a to je celý. Papír na to nepotřebuju," vysvětluje.

Důvodem k rozvodu by pro ni byl nový partner, se kterým by chtěla podruhé vstoupit do stavu manželského. "Mnohomužství u nás povolené zatím není," dodala se smíchem Gondíková na výročí zubní kliniky, které moderovala.

Sama se chystá na vytrhnutí osmiček. "Zubařka mi to doporučila. Je to prý lepší kvůli hygieně," prozradila. Zároveň se ve svých šestatřiceti letech učí prý znovu čistit zuby. "Najednou mi čištění trvá deset minut. Učím se úplně novému čištění, používám nejrůznější nitě, kartáčky," dodala Gondíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám