Hlavní obsah

Dara Rolins prodává byt za osm miliónů, zájem má topmodelka Krainová

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Topmodelka Simona Krainová (36) si buduje hnízdečko lásky se svým přítelem Karlem Vágnerem. A mají velké plány. Uvažují, že koupí byt zpěvačky Dary Rolins, který sousedí se stávajícím bytem Krainové.

Článek

Dara Rolins se snaží svůj půdní byt v pražských Dejvicích prodat skoro tři roky. Marně. Původně se ho přes realitní kancelář snažila prodat za jedenáct miliónů, teď už je na osmi. A stále nic. Zájem Krainové by jí vytrhl trn z paty. Podle realitních agentů je totiž byt zpěvačky takřka neprodejný. "To je byt tak pro zlatou mládež. Pro mladého zbohatlíka, který neplánuje rodinu," řekl Novinkám odborník.

Krainová by koupí bytu Dary Rolins rozšířila svůj byt o dalších 120 metrů. "Království" zamilovaného páru modelky a podnikatele by tak mělo skoro 250 metrů.  Informace o zájmu Krainové koupit byt Dary vypustil architekt Petr Šulc, který v pražských Holešovicích otevřel luxusní obchod s designovými doplňky a měl by mít na starosti rekonstrukci bytu Krainové.

"S Darou jsem v jednání. Nic domluveno není. Je pravda, že zájem s přítelem máme, ale nic nás s Kájou netlačí. Zatím nic nekupujeme," vysvětlila Krainová. "Realitky jsou plné krásných bytů a domů. Takže není nikde dané, že Petr bude rekonstruovat právě byt po Darince," dodala topmodelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám