Hlavní obsah

Sexy Kerestešová a těhotná Nosková v roli modelek a rovnou ve svatebním

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačky Michaela Nosková (25) a herečka Andrea Kerestešová (26) si vyzkoušely role modelek. Na módní přehlídce předvedly svatební šaty. A Nosková tak měla velkou inspiraci pro vlastní veselku, kterou plánuje na 7. července.

Článek

"Bohužel na své svatbě už budu jako meloun, za krásnou princeznu to tedy nevidím," řekla Novinkám se smíchem Michaela Nosková, která je ve třetím měsíci těhotenství. Svatbu s přítelem Janem Horsákem plánovali na 7. července ještě před otěhotněním.

"Rozhodli jsme se, že to neurychlíme a datum necháme," říká Nosková, která své Ano řekne na zámku v Náchodě. Za svědka ji půjde pořadatel Muže roku David Novotný, který je rodák z Náchoda a s organizací svatby zpěvačce pomáhá.

Nosková byla jednou z hvězd módní přehlídky návrhářky Zuzany Bottkové. Předvedla velmi netradiční rudé svatební šaty. Roli modelky si vyzkoušela podruhé v životě. "Poprvé to bylo někdy ve čtrnácti. Procházela jsem tenkrát obdobím anorexie a vážila snad méně než 50 kilogramů," vzpomíná.

Návrhářka Bottková bude i autorkou svatebních šatů Noskové. "Budou v antickém stylu," dodala zpěvačka.

Krásná herečka Andrea Kerestešová předvedla na módní show klasické svatební šaty. Sama svatbu ale neplánuje. S přítelem Janem Leitnerem chodí teprve tři měsíce. "Jednou bych svatbu určitě chtěla, ale zatím ne. Ráda bych krásné bílé nebo smetanové klasické šaty," prozradila Kerestešová.

Reklama

Související témata:

Související články

Těhotná Nosková se raduje: Konečně mám prsa

Zpěvačka Michaela Nosková (26) má důvod k radosti. Je ve třetím měsíci těhotenství a tvrdí, že konečně získala ženské tvary. Trápí jí jen velké nevolnosti,...

Výběr článků

Načítám