Hlavní obsah

Blanarovičová přiznala nového milence: Konečně chlap, kterého nemusím živit

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Yvetta Blanarovičová přiznala nového milence. Zpěvačka a herečka září štěstím. Vztah s hudebníkem Markem Pillem, se kterým chodila necelé čtyři roky, je prý definitivně za ní. Je šťastná, že má chlapa, kterého prý nemusí živit.

Článek

"Už mě proboha nespojujte s Markem. To je definitivně minulost. Ničí to mě i můj nový vztah," řekla Novinkám Yvetta Blanarovičová. Bulvární server jí před pár dny opět spojil s bývalým partnerem. "Napsaly spoustu přímých řečí, které jsem nikdy neřekla. S Markem už nic nemám a to se do budoucna rozhodně nikdy nezmění," prozradila.

Zároveň přiznala, že je v jejím životě nový muž. "Je to čerstvé. Jsem zamilovaná, ale protože je to vztah v plenkách, zatím si ho budu hýčkat," vysvětlila. "Konečně mám vedle sebe úžasného muže, kterého nemusím živit," narazila na bývalý vztah.

Hudebník Marco Pillo žil v jejím bytě na Starém městě a Yvetta mu sháněla i práci. "Rozešli jsme se i pracovně. Dostáli jsme závazkům a i pracovní spolupráci ukončili," dodala. Vztah s Markem Pillem skončil loni poté, co mu Yvetta přišla na nevěru. S milenkou si mailoval z jejího počítače.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám