Hlavní obsah

Miss World Kuchařová: víkend s milencem v Paříži a kampaň za milióny

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss World Taťána Kuchařová (21) strávila romantický víkend se svým novým přítelem, americkým modelem Lanem Carlsonem v Paříži. Teď už ji čeká jen práce. A také velká kampaň pro značku, díky které kdysi prorazila i topmodelka Eva Herzigová.

Článek

Miss World Taťána Kuchařová si užila romantický víkend v Paříži se svým novým přítelem Lanem Carlsonem. Oslavili zde také svátek zamilovaných. "Byla to nádhera, moc jsme si to užili. S Lanem je mi krásně," řekla Novinkám Kuchařová. "Byla to romantika, jak má být, včetně pohledu z Eiffelovky," dodala Kuchařová.

Teď už se musí soustředit na práci. Čeká ji focení velké světové kampaně pro značku Guess v Miláně a New Yorku. Ta kdysi pomohla na výsluní také topmodelce Evě Herzigové.

Kuchařová má na kariéru světové topmodelky dobře našlápnuto. Nedávno nafotila v New Yorku editorial pro americký W magazine a Zink magazine s americkým fotografem Michaelem Donovanem. Před nedávnem se stala tváří americké značky

luxusního prádla a tváří světově známé značky plavek.

S Carlsonem chodí Taťána tři měsíce. Seznámili se v New Yorku, kde Lane žije a Taťána tam létá často za prací. Lane patří mezi světově nejlépe placené modely. Zároveň je ředitelem nadace Sunflower, kterou založila česká topmodelka Helena Houdová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám