Hlavní obsah

Manželku Karla Gotta počůral netopýr

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Karel Gott (70) s manželkou Ivanou budou na víkendovou návštěvu zoo dlouho vzpomínat. Během křtu želv obrovských Ivanu počůral kaloň, savec podobný netopýrovi.

Článek

Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Charlotte Ellou a Nellou Sofií vyrazili o víkendu do pražské zoo. Dcery zpěváka se staly kmotrami dvou želv obrovských, kterým vybraly také jméno. Želví páreček se jmenuje Oldřich a Božena.

S výběrem jmen začali lidé v anketě na internetových stránkách zoo a na síti Facebook.  Při výběru vhodného jména byli účastníci ankety nabádáni, aby vzali v potaz, že se jedná o mimořádně vitální živočichy s kladným vztahem k sexu a k jídlu a že se dožívají až 200 let. Z šesti samčích a z šesti samičích jmen pak manželé Gottovi s dcerami vybrali konečná jména pro dvě želvy obrovské.

Během návštěvy pavilonu velkých želv si prohlédli také kaloně, savce podobné netopýrům. Jeden z nich při přeletu nad hvězdným párem Ivanu počůral. Ivana i Karel se tomu upřímně zasmáli.

Dcery Karla Gotta a jeho manželky Ivanky byly z návštěvy nadšené. Charlotte krmila želvy mrkví, mladší Nelly se na želvě obrovské zase vozila. V pražské Zoo Gott s rodinou strávil víc jak hodinu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám