Hlavní obsah

Miss Hadašová je těhotná s hokejistou Bednářem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (23) je ve třetím měsíci těhotenství. Prvního potomka čeká s hokejistou Jaroslavem Bednářem (32), se kterým žije dva roky. Miminko slaví s Bednářovou sestrou Gábinou a jejím mužem na dovolené v Dubaji.

Článek

"Ano, čekám miminko. Na miminko se moc s Járou těšíme a jsme neskutečně šťastní," řekla Novinkám Česká Miss Lucie Hadašová. Momentálně tráví Lucie společnou dovolenou s přítelem Jardou Bednářem, jeho sestrou Gábinou a jejím manželem hokejistou Honzou Bendou v Dubaji.

"Akorát to slavíme. Je to super. Lucku má celá naše rodina moc ráda, je to super holka. Mimčo bylo plánované a moc se na něj těší," řekla Novinkám Jardova sestra Gábina Bendová. Zda to bude holčička nebo chlapeček, zatím pár netuší.

Foto: Petr Eret, ČTK

Jaroslav Bednář (vlevo) se raduje se svým spoluhráčem ze Slavie Petrem Kadlecem z branky do sítě Plzně ve čtvrtfém semifinále.

Hadašová žije s Bednářem skoro dva roky. Odloudila ho zpěvačce Heleně Zeťové, která se s rozchodem dlouho nemohla vyrovnat. Před Zeťovou žil hokejista s Darou Rolins, se kterou byl dokonce zasnoubený. S exmanželkou Martinou má dceru Natálku, s níž má Hadašová krásný vztah.

V současnosti žije s Bednářem v ruském Novgorodu, za který hokejista hraje. Kvůli lásce odsunula modeling na druhou kolej. "Dřív jsem chodila práci naproti, teď už to tak není. Zajímá mě vztah s Jardou a studium," řekla před časem Novinkám Hadašová.

Reklama

Výběr článků

Načítám