Hlavní obsah

Bočanová má o čtrnáct let mladšího milence, zdědila ho po Vaňkové

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Mahulena Bočanová (43) má po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem (43) nového přítele. Chodí s o čtrnáct let mladším podnikatelem Jakubem Vytáčkem (29). Ten žil před Mahulenou několik let se zpěvačkou Šárkou Vaňkovou.

Článek

Bočanová je stále vdaná za podnikatele a producenta muzikálu Děti ráje Viktora Mráze, se kterým má dceru Marinu. Loni v červnu se rozešli a Viktor se zamiloval do zpěvačky Marty Jandové. K rozvodu zatím nedošlo, prý to nedoporučil psycholog kvůli dceři Marině.

Bočanová se s Vytáčkem seznámila na přelomu roku. Populární herečka a moderátorka jednala s Jakubem o tancování v kubánské restauraci La Bodeguita del Medio, o kterou se Vytáček stará.

Vztah bere herečka velmi vážně, Jakuba už seznámila se svojí dcerou a o nové lásce informovala i svého manžela Viktora. "Majda mi o Jakubovi řekla. Nechtěla, abych se to dozvěděl od někoho jiného nebo z novin," řekl Mráz.

Vytáček žil před Bočanovou s mladičkou zpěvačkou Šárkou Vaňkovou. Jejich vztah byl jak na houpačce, třikrát se rozešli. Poprvé Vytáčka opustila kvůli fotografovi Jakubovi Ludvíkovi, podruhé kvůli Danovi Hůlkovi. O poměru se slavným zpěvákem se Vytáček dozvěděl až z novin. Měl za to, že spolu se Šárkou stále chodí.

Reklama

Výběr článků

Načítám