Hlavní obsah

Komplikace po porodu: pětidenní dcera Belohorcové nesmí z porodnice domů

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zuzana Belohorcová (33) měla v sobotu opustit se svojí dcerou Salmou motolskou nemocnici. Minimálně další dva dny ale v péči lékařů ještě zůstane. Pětidenní Salma dostala novorozeneckou žloutenku.

Článek

"Salmičce se zvýšila žloutenka a tak zůstáváme v porodnici," řekla Novinkám Belohorcová. Žloutenka moderátorku vyděsila, ale lékaři ji ubezpečili, že během dvou dnů už by její dcera měla být v pořádku a Zuzana i se Salmou budou moci v pořádku odejít domů.

Žloutenka ale není jediným problémem, který Belohorcovou trápí. Zatím bohužel nemůže svoji dceru nakojit. "Je to tak. Zatím nemám mlíčko. Lékaři mě ale ubezpečili, že se to ženám stává a nemám mít obavy. Brzy by mělo být snad vše v pohodě a budu kojit," dodala Belohorcová.

V motolské nemocnici v sobotu moderátorku navštívil přítel Vlasta Hájek i rodiče. Zapózovali pro fotografy a pak se Zuza i s dcerou Salmou zase vrátily na nemocniční pokoj.

Reklama

Související témata:

Související články

Těhotná Belohorcová skončila v nemocnici

Očekávané miminko Zuzany Belohorcové (33) svoji maminku pořádně vyděsilo. I když má dcera Salma ještě tři týdny do termínu, už váží tři kila. Moderátorka proto...

Sexy Belohorcová ukázala dceru Salmu

Zuzana Belohorcová (33) předvedla svoji dvoudenní dceru Salmu. Moderátorka i její dcera jsou v pořádku, i když porod byl velmi komplikovaný. Salma měla...

Výběr článků

Načítám