Hlavní obsah

Legendární představitelka Angeliky míří na ples do Prahy

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Představitelka Angeliky, francouzská herečka Michéle Mercierová (71), už za týden přiletí do Prahy. 6. února navštíví slavný Ples v Opeře. Vedle Ivany Trumpové bude druhou hvězdou tohoto velkolepého večera.

Foto: Profimedia.cz

Francouzská herečka Michele Mercierová na filmovém festivalu v Moskvě

Článek

Herečka přijede na pozvání dirigenta Friedemanna Riehleho, který je zároveń předsedou organizačního výboru plesu. Ubytována bude v apartmá luxusního hotelu Kempinski. V Praze bude poprvé v životě.

Do Prahy přiletí v sobotu 6. února a zdrží se tři dny. Producent Oldřich Lichtenberg její návštěvu chce využít k tomu, aby ji pozval do pražského divadla Broadway na muzikál Angelika.

Foto: Profimedia.cz

Představitelka Angeliky, francouzská herečka Michéle Mercierová na archivním snímku

Vedle Mercierové se chystají na slavný Ples v Opeře i další velké hvězdy. Stejně jako loni přiletí miliardářka českého původu Ivana Trumpová. Opět ji má doprovodit návrhář Osmanny Lafitta, který jí připravuje róbu. Z Ameriky přiletí také režisér Miloš Forman.

Nebudou chybět slavné české krásky Pavlína Němcová, Andrea Verešová nebo Tereza Maxová, které navštívily ples už loni. Hvězdným hostům odpovídají i ceny vstupenek na Ples v Opeře. Nejlevnější lístek ke stolu stojí 3750 korun, nejdražší 12 500.

Reklama

Výběr článků

Načítám