Hlavní obsah

Sexbomba Gavriely: silikonové čtyřky vystavila za statisíce v Mexiku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Martina Gavriely (32) vystavuje své sexy tělo v Mexiku. Dostala kšeft od izraelského návrháře, pro kterého zde bude za pár dní fotit kampaň na plavky. Kvůli focení se opaluje nahoře bez a místní se nemůžou na její silikonové čtyřky vynadívat.

Článek

"Je to kampaň pro izraelského návrháře,  kterého velmi dobře znám. Kdysi mi dělal svatební šaty, fotila jsem pro něj i kalendář. A letos pro něj fotím plavky," prozradila  Novinkám Martina Gavriely.

"Fotím  ještě se dvěma dvacetiletýma Italkama. Připadám si mezi nima jako babička," směje se česká sexbomba. Částku za kampaň prozradit nechtěla. "Pár nul má, víc nepovím," usmívá se.

Fotit začíná až za pár dní, zatím si užívá sluníčka. "Je tady skoro třicet stupňů. Protože budeme fotit plavky, musím se opalovat nahoře bez. Snažím se být někde v ústraní, protože místní mají oči na šťopkách," prozrazuje se smíchem.

V Mexiku by se měla zdržet do 6.února. "Chtěla bych se vrátit co nejdřív. I když je tu nádherně, už chci být zpátky u přítele," vysvětluje. Martina chodí necelý měsíc s bývalým hokejistou pražské Slavie Martinem Veselým.

V Čechách ji nejvíce zaměstnává internetová televize, pro kterou dělá reportáže z večírků a modeling. "Často si mě najímají také klienti, abych otevřela nějaký klub nebo diskotéku. To je velmi dobře placené," prozrazuje.

Poslední otevírací párty v Českém  Krumlově se jí ale příliš nevyplatila. Majitel baru Fifty Fifty si ji najal zřejmě proto, aby jí mohl svádět. "Bylo to hrozný. Martinu šíleně balil. Dokonce jsem ji musel schovat na pokoji, kde zůstala přes noc. Spala na mé posteli a já s přítelkyní Nikolou na zemi," dodal přítel její kamarádky Nikoly Plzákové Petr Zvěřina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám