Hlavní obsah

Vondráčková se po operaci nohou vrací do divadla, s tancem je ale konec

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Lucie Vondráčková (29) se vrací do muzikálu Tajemství. Po operaci klenby u nohou se několik měsíců nemohla ani postavit a byla odkázána na invalidní vozík. Už ve středu se ale vrací na divadelní prkna. Na tanec ale Lucie může zapomenout. Ten ji lékaři přísně zakázali. Po mateřské dovolené se vrací do divadla také herečka Michaela Kuklová (41).

Článek

„Už se těším, jak si zase s Eliškou projdu tu magickou cestu k pointě, kterou nikdo nečeká. A samozřejmě na diváky, kteří se na tu stezku vydají s námi,“ řekla přestavitelka hlavní role Elišky Lucie Vondráčková.

Zpěvačka a herečka se vrací do Tajemství, ale s muzikálem Touha to vypadá špatně. Je plný tanečních scén a Lucie má od lékařů přísný zákaz tance. Přispůsobila rekonvalescenci i chorografii ke svým písním v televizních vystoupeních. Převážně sedí na barové židli.

"Uvidíme, co se bude dát dělat. Možná bychom Touhu mohli Lucii nějak upravit na tělo a vynechat tance na vysokých podpatcích," prozradil Novinkám tiskový mluvčí divadla Kalich Jaroslav Panenka.

Návrat do muzikálu Tajemeství chystá i druhá představitelka hlavní role Elišky Michaela Kuklová, která se vrací po mateřské dovolené. „V muzikálech Tajemství i Jack Rozparovač jsem hrála až do čtvrtého měsíce těhotenství. Pak už to nešlo, protože jsem se nevešla do kostýmů“ vysvětluje Michaela Kuklová.

Po narození syna Romana se na divadelní  prkna zpátky nehrnula. "S narozením malého jsem o práci naopak vůbec nepřemýšlela, užívala jsem si mateřských povinností, ale snad právě proto, že jsem se mu věnovala dvacet čtyři hodin denně a neodkládala Romíška na hlídání ani babičce, tak se do divadla moc těším. Bude to pro mě odpočinek, i když jsem zamilovaná máma," říká Míša.

Muzikál Tajemství se do divadla Kalich vrací po dlouhé pauze 27. ledna.

Reklama

Výběr článků

Načítám