Hlavní obsah

Hasič při dramatickém zákroku vytahuje psa z rozvodněné řeky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angels

Hasič v americké Kalifornii riskoval život při záchraně psa, který se topil v řece. Německý ovčák svého zachránce, který se do vody slanil z vrtulníku, dokonce při záchraně pokousal.

Článek

Hasič i pes jsou po riskantní páteční akci v pořádku. Zákroku však bylo přítomno nejméně 50 hasičů. Stáli na betonové hrázi řeky a snažili se vymyslet, jak psovi pomoci. Pes byl pojmenován Vernon, podle místa, kde byl nalezen.

„Vím, že pes byl unavený a měl strach. Není překvapivé, že byl naštvaný, když mu nad hlavou létal takový stroj a pak mu někdo skočil za krk, nedivím se, že mě kousl,“ řekl padesátiletý veterán tamního hasičského sboru, který Vernona zachránil.

Nyní se čeká, až se přihlásí majitel psa. Ten si jej bude moci vzít zpět domů, jakmile prokáže, že pes byl očkován proti vzteklině.

„Jsme zaplaveni žádostmi o adopci tohoto psa,“ řekl televizi Fox News zvěrolékař Brad Brunskill, který o Vernona pečuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám