Hlavní obsah

Paroubkova exmanželka pózovala pro kalendář

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Bývalá manželka šéfa ČSSD Jiřího Paroubka Zuzana (51) si zkusila roli modelky. Pózovala věhlasnému fotografovi Jakubovi Ludvíkovi pro diář na letošní rok.

Článek

"Je to super ženská, mám ji hodně rád. Fotilo se mi s ní velmi dobře. Když má člověk někoho rád, tak to jde vždycky mnohem líp. Ona je jedna z nejhodnějších ženskejch, jaké znám," řekl Novinkám fotograf Jakub Ludvík.

Se Zuzanou Paroubkovou fotil několikrát. "Sedli jsme si nejdřív na kafe, vždycky je lepší před focením se poznat. Lidsky jsme si sedli a myslím, že jsme přátelé," říká Ludvík. 

Zuzana Paroubková dokonce na křest diáře donesla Jakubovi Ludvíkovi dárek. Pořídila mu luxusní hodinky Giorgio Armani. "To bylo ještě dodatečně k narozeninám. Slavil jsem čtyřicetiny na Silvestra a paní Zuzana nemohla přijít," dodal Ludvík. 

V diáři pro letošní rok vedle Paroubkové pózovali fotografovi také fotbalista Tomáš Řepka, herec Karel Roden, modelky Kateřina Konvalinka Průšová a Hanka Mašlíková, tenista Radek Štěpánek, Petr Hapka, Michal Horáček a další známé tváře. Role kmotrů se na křtu ujali Karel Roden, Filip Renč a Hana Mašlíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám