Hlavní obsah

Sexy Jitka Kocurová je těhotná

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vicemiss ČR 1999 Jitka Kocurová (30) je těhotná. Moderátorka a modelka je podle exkluzivních informací Novinek ve třetím měsíci těhotenství. Její požehnaný stav je ale zahalen tajemstvím, stejně jako otec dítěte.

Článek

"Nemůžu říct ano ani ne. Opravdu k tomu mám své důvody. Zeptejte se mě za nějaký čas, nyní víc říct opravdu nemůžu," nepřímo potvrdila těhotenství Novinkám sexy moderátorka a modelka.

Její těhotenství je zahaleno tajemstvím stejně jako soukromý život Jitky. Ten si pečlivě střeží. "O partnerovi nemluvím. Nic o soukromí neříkám," řekla Kocurová. Už nějaký čas se spekuluje o bohatém, ale bohužel ženatém muži.

Rizikové těhotenství?

Jitčino vyjádření ohledně těhotenství okamžitě vyvolalo vlnu spekulací. Je možné, že Jitka prožívá rizikové těhotenství, a tak nechce nic zakřiknout. Také se ale nabízí možnost, že partner zatím nic netuší.

Jitka Kocurová se stala v roce 1999 vicemiss ČR. Jako jedna z prvních známých modelek si nechala udělat silikonová prsa. Moderovala na TV Nova společně se Sagvanem Tofim pořad Přísně tajné a zahrála si v několika filmech. Do paměti se vryla její role trhlé průvodkyně Pamely ve filmu Účastníci zájezdu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám