Hlavní obsah

Lucie Vondráčková končí po operaci v divadle, našli si za ni náhradu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (29) končí v divadle. Kvůli náročné operaci nohou, kterou loni podstoupila, už nezvládne náročné taneční kreace. Roli Karin v muzikálu Touha tak musí dát sbohem.

Článek

"Tančit nemůžu a už vůbec nemůžu nosit vysoké podpatky," řekla Novinkám Lucie Vondráčková. "S těmi se zřejmě budu muset rozloučit napořád. Mojí nejlepší kamarádkou jsou teď zdravotní boty," dodala Lucie.

Loni podstoupila náročnou operaci, když se jí zbortila klenba u nohou. Dva měsíce se na nohy nesměla ani postavit. Nyní už problémy nemá, ale s tancem má na dlouhou dobu, ne-li na navždy utrum.

Už na konci loňského roku zpěvačka představila v televizních vystoupeních svoji novou choreografii s barovou židlí, ze které prakticky nevstane a kterou pro ni připravila choreografka Quaša. "Zatím to tak bude dál. Víc bohužel nesmím," dodává Vondráčková.

V divadle Kalich už za ni mají náhradu. Její roli nastudovala zpěvačka Radka Fišarová, která bude mít v roli Karin zanedlouho premiéru. "Radka měla být původně jen záskok, nyní je plnohodnotnou náhradou," dodal pro Novinky tiskový mluvčí divadla Kalich Jaroslav Panenka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám