Hlavní obsah

Manželka Baroše poprvé od porodu na veřejnosti: je štíhlá jako proutek

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Fotbalista Milan Baroš vyrazil s manželkou Terezou poprvé od narození syna Patrika do společnosti. Nenechali si ujít silvestrovské představení muzikálu Touha. Tereza je čtyři měsíce po porodu a všechna nabraná kila během těhotenstvím jsou pryč.

Článek

Terezka vyrazila na představení do divadla Kalich v krátkých šortkách a úzké košili a bylo znát, že po kilech nabraných v těhotenství není ani známky. Manželka fotbalisty Baroše je zase ve formě.

Baroš sice kope v tureckém Galatasaray Istanbul, ale už měsíc jsou s manželkou v Praze. Fotbalista se zotavuje se zranění levé nohy a tak Vánoce s manželkou a synem Patrikem strávili ve svém novém luxusním domě v Praze.

Na muzikál Touha pozvala slavný pár produkční divadla Kalich Zdeňka Žebrakovská, která je sestřenicí Terezy Barošové. Silvestrovská Touha se přeměnila v bláznivou show a pořádně se lišilo od běžného představení, takže pochytit děj bylo prakticky nemožné. 

Přísná režisérka Mirjam Landa povolila hercům pustit uzdu svým fantaziím a tak diváci nevěřili vlastním očím. Matouše Rajmonta skolila před Silvestrem viróza a prakticky přišel o hlas. Na pódiu mu tak dělal dabéra Ivan Vodochodský. Herci navíc hráli ve zcela jiných kostýmech, půjčili si divoké oblečky z muzikálu Bílý Dalmatin.

I děj byl od běžného představení pořádně odlišný. Zatímco se v klasické Touze hlavní milenecká dvojice Benedikt s Karin seznámí na začátku představení, v Silvestrovském představení se poprvé potkali až na samém konci. 

Do představení byl několikrát zahrnut i Milan Baroš, když jeden z herců například prohlásil: "Takhle by to zazpíval i Bary". Fotbalista se celé představení smál a přestávku strávil s herci v divadelním klubu. Hned po skončení muzikálu ale s manželkou utíkali za synem, kterého poprvé hlídala babička. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám