Hlavní obsah

Hvězda seriálu Ulice Ullrichová se svlékla a má nového milence

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Šárka Ullrichová (35) má novou lásku. Během focení nahých fotek se dala dohromady s uznávaným fotografem Jakubem Ludvíkem. Oslavila s ním i na Silvestra jeho čtyřicáté narozeniny.

Článek

Ullrichová a Ludvík se seznámili díky práci. Ludvík fotil kalendář pro casino, kde přiměl ke svléknutí dvanáct českých hereček. Šárka byla mezi nimi. Jiskra přeskočila prakticky ihned.

"Ano, chodíme spolu," potvrdil Novinkám nový vztah Jakub Ludvík. V jeho životě nahradila jinou Šárku - fotograf chodil před Danem Hůlkou se zpěvačkou Šárkou Vaňkovou.

Jakub Ludvík se narodil 31. prosince a poslední den v roce také pravidelně pořádá oslavu. Tentokrát k oslavě svých čtyřicetin zvolil pizzerii ve Slezské ulici na Vinohradech, hned naproti domu, kde bydlí.

Šárka Nový rok i narozeniny partnera slavila bez alkoholu, celou noc popíjela nealko. Před rokem podstoupila léčbu ze závislosti na tvrdých drogách. Narkomanům je pak doporučováno se vyhýbat také alkoholu. 

Popřát Jakubovi přišla řada kamarádů, mezi nimi i bývalá přítelkyně režiséra Filipa Renče Jarmila Tabačková, která mu pózovala pro diář na letošní rok. Ludvík se ukázal jako skvělý hostitel, staral se o pitný režim přátel a po půlnoci se do konce podávala čočka s uzeným masem. 

Kamarádi Ludvíkovi nadělili dvakrát za večer monstrózní ohňostroj, neplánovaným překvapením byl příjezd záchranné služby a policie. Před pizzerií upadl na hlavu muž v podnapilém stavu a utrpěl tržné rány.

Reklama

Výběr článků

Načítám