Hlavní obsah

Sexy Kocurová: vánoční obžérství vystřídala dřina v posilovně

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vicemiss ČR 1999 a moderátorka Jitka Kocurová (30) se během vánoc nehlídala a váha se ihned ozvala. Jitka má pár kilo navíc a obžerství tak vystřídala dřina ve fitness centru.

Článek

"Byla to samozřejmě klasická vánoční přežíračka. Cukroví, vánočka, vinná klobása, husa, kapr, salát. Nic jsem si neodpustila," prozradila Novinkám Jitka Kocurová. "Přibrala jsem, ale kolik, to radši nechci vědět. Na váhu nevlezu ani náhodou, měla bych šílené výčitky svědomí," vysvětluje modelka a moderátorka. 

Jakmile se po svátcích otevřela fitness centra,  Jitka okamžitě vyrazila dát špekům sbohem. "Jinak to nejde. Naštěstí chodím na cvičení, které mě hrozně baví. Tak se ani tolik nutit nemusím," říká.

"Jde o vibrační stroj. Vypadá to jako sranda, ale to tedy rozhodně není. Za půl hodiny je člověk totálně zlikvidovanej. Odcházím úplně mokrá. Snažím se chodit cvičit dvakrát týdně," vysvětluje Jitka. 

Už devět let hraje golf a říká, že i pro to je důležité svaly posilovat. "Cvičím s golfovou holí. Golfisti nejvíc zatěžují záda a je potřeba pořád zádové svalstvo zpevňovat. Golf je můj nejoblíbenější sport a věřím, že mi to vydrží do smrti. Tak abych se za chvíli nerozsypala," dodala se smíchem Kocurová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám