Hlavní obsah

Silvestr slavných: Krainová odletěla do Mexika, Bouček na Cookovy ostrovy

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová, Miss Lucie Váchová a Renata Langmannová, moderátoři Lucie Koňaříková-Salamé, Libor Bouček nebo zpěvák Daniel Hůlka. Ti všichni oslaví příchod Nového roku mimo rodné Česko.

Článek

Simona Krainová oslaví Silvestr v exotickém Mexiku společně se svým novým přítelem Karlem Vágnerem a také stylistou Filipem Vaňkem a jeho partnerem. "Můj stylista Filip má narozeniny a jeho přítel mu k nim daroval dovolenou v Mexiku. A já jsem se rozhodla, že pojedu s nimi," prozradila Krainová.

Daniel Hůlka stejně jako loni stráví Silvestr na jachtě v Chorvatsku. "Zimní jachting je úplně jiný než letní. Vyzkoušel jsem si ho loni a nadchnul mě. V noci sice mrzne, ale přes den je i na tričko. Na Nový rok jsem se dokonce koupal v moři, i když pořádně ledovém," prozradil Novinkám Hůlka, který odjel do Chorvatska v pondělí. Hůlku vedle kamaráda Ivana Bleyera doprovodila také Miss Lucie Váchová s manželem Davidem Křížkem, který je profesionální jachtař.

Společně stráví Silvestr Miss World Taťána Kuchařová a úřadující Miss ČR Aneta Vignerová. V pondělí odletěly do Buenos Aires na Rallye Dakar, jehož zahájení začátkem ledna ozdobí.

Lucie Koňaříková s manželem Fadym, dcerou Lilly a maminkou odletěli na Boží hod do Thajska. Setkají se zde také se sestrou moderátorky Gábinou, která žije v Austrálii,  jejím manželem a dcerou. V exotickém Thajsku si užijí dlouhé tři týdny. 

Renata Langmannová si nebude užívat moře, ale luxusních sjezdovek v Itálii. S přítelem, finančním poradcem Ondřejem Novotným odjeli do italského Livigna. „Budeme hodně lyžovat, abych nabraná vánoční kila rychle shodila,“ prozradila Langmannová. 

Libor Bouček s přítelkyní Janou Hlaváčkovou odletěli v pondělí na romantické Cookovy ostrovy u Nového Zélandu. Vrací se druhý týden v lednu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám