Hlavní obsah

Miss World Kuchařová k nepoznání: poprvé bez make-upu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss World Taťána Kuchařová (22) odlétla společně s úřadující Miss ČR Anetou Vignerovou (21) na Rallye Dakar. Táňa se na ruzyňském letišti objevila bez svého oblíbeného hustého nánosu make-upu a omládla o pěknou řádku let. Konečně je zpátky dvaadvacetiletá studentka.

Článek

Táňa byla v minulosti často kritizována médii, že to přehání s líčením a ve svých čerstvých dvaadvaceti letech vypadá na pěkných pětatřicet. Na cestování večerní líčení nepotřebovala a tak se na ruzyňském letišti v pondělí konečně objevila krásná dvaadvacetiletá studentka.

Taťána společně s Miss Anetou Vignerovou odletěly do Jižní Ameriky, aby podpořily české jezdce v Rallye Dakar. Krásky budou přítomné slavnostnímu zahájení závodu a absolvují i první etapu do Cordoby. Pojedou v doprovodném vozidle. V Argentině společně oslaví příchod Nového roku. 

Rallye Dakar startuje na začátku ledna a končí 17.ledna. Start i konec je v Buenos Aires. Posádky stráví týden dokonce v poušti Atacama, považované za nejsušší místo na planetě. České barvy bude hájit 32 závodníků, je mezi nimi i majitel Miss ČR Dušan Kunovský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám