Hlavní obsah

Charlie Sheen svou manželku škrtil a ohrožoval nožem

– Aspen

Policie v Aspenu v americkém Coloradu v pondělí zveřejnila nahrávku telefonátu, v němž se volající žena označila za manželku herce Charlieho Sheena a oznámila, že ji manžel ohrožoval nožem. Zároveň prohlásila, že se obává o svůj život. Sheen má tak vzhledem ke své minulosti pořádný problém.

Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen se svou manželkou

Článek

K hádce mezi manželi došlo na Štědrý den poté, co Sheenovi manželka sdělila, že se chce rozvést a získat do opatrování jejich dvojčata-chlapce, kteří se narodili letos v březnu. Sheen ji pak prý přitiskl na postel, držel ji pod krkem a hrozil, že ji zabije, pokud to někomu řekne. Žena také řekla, že v domě je i její rodina a že manžel je v jiné místnosti, nežli ze které na policii telefonuje.

Na udanou adresu byla vyslána záchranka, do nemocnice však nebyl převezen nikdo. Nahrávku s oznámením zveřejnila v pondělí policie tři dny poté, co byl herec zatčen kvůli podezření z vyhrožování. Úřady volající nijak neidentifikovaly, žena se však štkajíc představila jako Brooke a Charlieho Sheena označila za svého manžela.

Obvinění popřel

Manželkou 44letého herce je Brooke Muellerová Sheenová. Charlie Sheen je na svobodě na kauci ve výši 8500 dolarů. Popřel, že by manželku ohrožoval nožem nebo ji škrtil. Zástupce prokuratury Arnold Mordkin upozornil, že na obvinění z vyhrožování je sazba dvou až osmi let vězení a pokuta od 2000 do 500 000 dolarů. Dodal, že Sheen má být převeden před soudce 8. února, přičemž rozhodnutí o jeho případném stíhání lze očekávat až krátce před tímto datem.

Charlie Sheen je v místopřísežném prohlášení uveden pod svým zákonným jménem Carlos Irwin Estevez. Prohlásil v něm, že mají s ženou manželské problémy a že Brooke je závislá na alkoholu. Sheen policii řekl, že ho manželčino sdělení o rozvodu velmi rozrušilo vzhledem k jeho předešlým zkušenostem.

Divoká minulost

Divoký rozvod prožil Sheen s předchozí manželkou, herečkou Denise Richardsovou. Už v roce 1996 byl Sheen obviněn z útoku na svou přítelkyni, který se odehrál v jeho domě v jižní Kalifornii. Obvinění nenapadl a bylo mu nařízeno dvouleté zkušební období.

V roce 1998 jeho otec Martin Sheen, rovněž herec, policii oznámil, že Charlie porušil pravidla podmínky poté, co byl s předávkováním kokainu hospitalizován. Následně bylo Charliemu Sheenovi nařízeno podstoupit rehabilitační program.

Charlie Sheen je známý například z filmových parodií Žhavé výstřely či ze seriálu Dva a půl chlapa. S podnikatelkou v nemovitostech Brooke Muellerovou se oženil v květnu 2008.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám