Hlavní obsah

Dcera baviče Novotného tajila těhotenství: rodičům ho nadělila pod stromeček

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Dcera baviče Petra Novotného, bývalá modelka Lenka Fialová, je ve třetím měsíci těhotenství. Exkluzivně to prozradila Novinkám. Tajila to do Štědrého dne, aby rodinu překvapila. Hlavním dárkem pro rodiče byl ultrazvukový snímek.

Článek

"Ségra  zachovala hezkou vánoční tradici a vytasila další ultrazvukový snímek. Jdu hned volat na fanklub Slavie, ať chystají na červenec další legitimaci," řekl Novinkám bratr Lenky, Pavel Novotný.  "Jsem rád, že ty vnoučata bere ségra na sebe," dodal se smíchem.

Lenka má s manželem Honzou Fialu rok a půl starou dceru Ester, která se narodila loni 1. července. I loni oznámila rodině radostnou zprávu na Štědrý den. A stejný má i termín porodu. "Rodit bych měla na začátku července. Doufám, že tentokrát mímo nebude chtít na svět dřív. V červnu mám dokončit školu," prozradila Lenka Novotná. 

Pohlaví miminka zatím nezná - s manželem Honzou se chtějí nechat překvapit. "Honza to vědět nechce, já docela jo. Ale znám se, určitě bych to pak nevydržela a prozradila mu to," řekla Novinkám Lenka. V prvním těhotenství přibrala pouhých šest kilo. "Tak doufám, že teď to budou čtyři," dodala se smíchem.

Reklama

Výběr článků

Načítám