Hlavní obsah

Anna K. : po chemoterapii poprvé na veřejnosti

Novinky, Gabriela Wolfová
Špindlerův mlýn

Zpěvačka Anna K.(43) se poprvé poté, co přiznala, že bojuje s rakovinou prsu, objevila na veřejnosti. Zpěvačka, která je po třetí chemoterapii, si nenechala ujít zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově mlýně.

Článek

Anna K. ze Špindlerova mlýna pochází a co nejvíce času se snaží na horách trávit. Zahájení lyžařské sezóny si nemohla proto nechat ujít. Ale jen radovánky na čerstvém vzduchu. Z cukrárny sledovala i módní přehlídku, kterou moderovala její kamarádka Dara Rolins, se kterou se také na chvíli sešla.

Vystoupení zpěvačky v baru Silver rock ale už vynechala. Na barové radovánky se necítí.

Anna K. má za sebou třetí sérii chemoterapií, již po druhé jí vypadaly všechny vlasy. Nyní se ale naštěstí už cítí dobře. "Anča je poprvé mezi lidmi, řekla mi, že na barové radovánky to ale ještě není," prozradila Novinkám Dara Rolins.

Na módní přehlídce předváděly známé české modelky zimní oblečení jedné z nejdražších světových značek. Missky Kateřina Průšová, Kateřina Sokolová, Jana Doleželová nebo letošní vicemiss ČR Lucie Smatanová se ukázaly v bundách, které stojí více jak 300 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám