Hlavní obsah

Dara Rolins prozradila pravdu o krádeži auta za dva milióny

Novinky, Gabriela Wolfová
Špindlerův mlýn

Zpěvačku Daru Rolins rozzuřily spekulace, že krádež jejího luxusního vozu Audi za dva milióny korun byla jen dobře promyšlená reklama na firmu, která jí poskytuje službu vyhledávání vozu a která také informace o krádeži do médií pustila. "Pěkná blbost. Nechápu, kdo takové nesmysly šíří," řekla Novinkám zpěvačka.

Článek

"Jestli firma pustila informaci o krádeži a následném nalezení mého auta do novin, chápu to. Udělala bych to samé. Mé auto našli za pár hodin a to je pro ně dobrá reklama. Ale že bych si hrála kvůli pár desítkám tisíc já s ohněm, obelhávala policii, užívala si několik výslechů a komedii v brutální zimě v lese, kde auto našli, je tedy pěkná blbost," řekla Novinkám Dara Rolins na zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově mlýně.

I když její vůz Audi byl nalezen, Dara si ho moc neužije. "Bohužel je zásadní problém s motorem a tak mám po autě, které bylo v podstatě nové. Ještě jsem neměla ani doplacený leasing. Naštěstí bylo pojištěné a tak budu kupovat nový vůz," řekla Dara. "Jediné z čeho mám radost je, že v autě zůstaly vánoční dárky."

Dara Ski opening ve Špindlerově mlýně moderovala. Přijela se svými tanečnicemi a manažerkou Evou Skalovou. V hotelu Praha, kde je ubytována, se jí vrátily vzpomínky na loňské Vánoce, které tady trávila. "Měli jsme krizi s přítelem Matějem a i Štědrý den jsme trávili od sebe. Já měla dámskou jízdu a s kamarádkou a dcerou Laurou jsme byly ve Špindlu," prozradila Dara.

Letos bude rodina pohromadě. "Štědrý den budeme trávit u maminky Matěje," říká Dara. Po Novém roce se ale zase rozdělí. Oba poletí na dovolenou, ale každý jinam. Dara s dcerou Laurou a manažerkou Evou si budou užívat na Floridě a Matěj letí na pánskou jízdu do Indie.

Reklama

Výběr článků

Načítám