Hlavní obsah

Soud odebral Courtney Love z péče dceru Frances

– Los Angeles

Courtney Love má z bouřlivého vztahu s Kurtem Cobainem nyní již sedmnáctiletou dceru Frances Bean. Po smrti frontmana skupiny Nirvana v roce 1994 byla dcera v péči matky. Soud ale nyní rozhodl, že za Frances již nadále nebude zodpovídat matka Courtney a byla svěřena do péče tety Kimberly Dawn Cobainové a babičky Wendy O´Connorové, matky Kurta Cobaina.

Foto: Profimedia.cz

Courtney Love s dcerou Frances Bean

Článek

Podle soudních dokumentů budou legálními zástupci Frances Bean Cobainové její babička a teta z otcovy strany, Wendy O´Connorová a Kimberly Dawn Cobainová.

Dočasnou péči o Frances získaly Kurtova matka a sestra podle rozsudku z 11. prosince letošního roku. Zatím se neví, proč soudce rozhodl tak, jak rozhodl.

„Změna je soukromou rodinnou záležitostí,“ uvedl advokát O´Connorové s tím, že další detaily budou přísně střeženy pro dobro Frances.

„Vše, co vám můžu říct jako přítel Courntey je, že ona svou dceru miluje jako nic na světě. Courtney bezpochyby udělá to, co je pro Frances nejlepší a bude jistě brát zřetel na její teenagerské potřeby a pocity a bude respektovat také rozhodnutí soudu,“ uvedl právník Keith Fink zastupující Love.

Frances se o své peníze bát nemusí. Jakmile jí bude osmnáct, správkyní fondu zanechaného otcem Kurtem bude jen ona sama. Do té doby jsou veškeré finance zmraženy a nesmí s nimi disponovat Courtney a nebudou moci ani babička Wendy či teta Kimberly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám