Hlavní obsah

Miloslav Mejzlík vystřídal v seriálu za pět let sedm žen

Praha

Miloslav Mejzlík (58) se na televizní obrazovce většinou představuje jako úspěšný zralý muž v nejlepších letech, který přitahuje široké spektrum ženského okolí. V končícím seriálu Velmi křehké vztahy hraje Hynka Skálu, který za pět let natáčení vystřídal sedm partnerek. O fanynky jistě nouzi nemá a jak sám říká, díky natáčení byla asi nejšťastnější fanynkou jeho maminka.

Článek

"Fanynky na mne za těch pět let, co jsem si užíval této role, na potkání volají Hynku! Ale ze všech divaček měla ze mne asi největší radost moje sedmaosmdesátiletá maminka, která mne díky seriálu měla dvakrát týdně doma," prozradil Korzu Mejzlík, který ve svém osobním životě o ženy nestojí. Nikdy se neoženil, nemá děti a je vegetarián.

"V seriálu jsem měl sedm žen. Nejprve mi první manželka zahynula, pak jsem měl románek s paní Rubešovou, potom se sekretářkou Haničkou, se kterou jsem měl dítě, pak jsem se oženil s Andreou - Danou Morávkovou. Potom jsem měl pletky s postavou, kterou představovala Laďka Něgrešová, potom s její matkou v podání Dáši Bláhové. A nyní, v posledním díle, který se bude vysílat 17. prosince, se ožením s Ivou Kubelkovou. Takže kam přijedu, všude mne znají jako stárnoucího proutníka. I policajti, když mě zastaví v autě," vyprávěl herec pražského Divadla Na Zábradlí, který léta úspěšně šéfoval činohře brněnského Národního divadla.

"Seriál mi celkem výrazně zasáhl do života. Poznal jsem řadu skvělých hereckých kolegů a získal si přízeň mnoha televizních diváků. I když mám nyní několik televizních nabídek, je mi líto, že vékávéčka končí. S postavou Hynka Skály jsem prožil pět krásných let," dodal herec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám