Hlavní obsah

Inna Puhajková promluvila o vztahu s Jaromírem Jágrem

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Inna Puhajková (23) popřela krizi vztahu s hokejistou Jaromírem Jágrem (37). Povídačkám o krizi přispěl i fakt, že modelka svého partnera nepřivítala v sobotu ani na ruzyňském letišti.

Článek

"Nemohla jsem tam být, protože jsme měli přípravy na charitativní módní přehlídku pro nadaci Lilian Sarah Fischerové. Mezi mnou a Jardou ale jinak všechno klape," řekla Novinkám Puhajková.

Jágr přijel do Čech kvůli turnaji Channel on cup. Zdrží se týden. Do Čech se dostal poprvé od léta a rovnou si to zamířil k rodičům do Kladna. "Jela jsem za ním kolem třetí odpoledne. Strašně jsem se na Járu těšila," prozradila Inna.

Na Vánoce budou ale zase odloučeni. "Na Štědrý den budu v Čechách. V Rusku mají Vánoce až v lednu, takže na Štědrý den hrají. Pak už ale zamířím za Járou," prozradila. "V lednu mám ve škole zkoušky a v Omsku mám na učení klid a čas," dodala.

Innu teď nejvíce zaměstnává příprava velké akce. 17. prosince pořádá v Kladně velkou charitativní přehlídku Chance 4 children. "Bohužel ten den Jára hraje, ale snad to stihne a dorazí později. Pozvala jsem i další hokejisty, večer bude moderovat Martin Dejdar," dodala Inna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám