Hlavní obsah

Miss Hadašová zuří: drsné pomluvy o jejím vztahu s hokejistou Bednářem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Českou Miss Lucii Hadašovou trápí pomluvy, které se týkají jejího vztahu s hokejistou Jaroslavem Bednářem. "Mám už toho plné zuby. I když žijeme už čtvrt roku v zahraničí, pořád někomu ležím v žaludku," tvrdí.

Článek

"Zase o mně někdo šíří, že si mě Jarda nechce vzít a já šíleně toužím po svatbě. Nedávno jsem se dočetla, že se nesnáším s jeho desetiletou dcerou Natálkou a prý taky šíleně řeším, kolik platí Jára měsíčně své bývalé ženě," prozradila Novinkám pomluvy Hadašová.

"S Járou je nám krásně. Jsme spolu rok a myslím, že na svatbu máme ještě spoustu času. Jeho dcera Natálka je naprosto skvělá a máme se rády, a kolik dává Jára své bývalé ženě, je mi úplně jedno. To je jen a jen jejich věc," vysvětlila na 15. výročí značky Replay, kam přišla se svou "švagrovou", sestrou hokejisty Jardy Bednáře Gábinou Bendovou.

Foto: Petr Eret, ČTK

Jaroslav Bednář (vlevo) se raduje se svým spoluhráčem ze Slavie Petrem Kadlecem z branky do sítě Plzně ve čtvrtfém semifinále.

Rodina hokejisty si Lucii Hadašovou velmi oblíbila. Dokonce už se modelka účastní veškerých rodinných oslav. "Dnes jsme slavili narozeniny mé babičky. Lucku celá rodina miluje. Je to naprosto skvělá holka a všichni věříme, že jim to s Járou vyjde," říká Gábina Bendová.

Hokejista Bednář v sobotu přiletěl z Novgorodu, kde s Hadašovou žijí, do Čech. Zdrží se kvůli reprezentaci týden. "Já zůstávám v Čechách do 25. prosince. Štědrý den budu s rodiči. V Rusku mají Vánoce jindy, a tak 24. prosince Jára hraje. Letím za ním hned další den," dodala Hadašová.

Výročí módní značky oslavily také modelky Kateřina Průšová, Tereza Zimová nebo Zuzana Štěpanovská. Ta ve stejný den slavila také osobní výročí. S přítelem Ayanem oslavili šestileté výročí vztahu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám