Hlavní obsah

V USA hledají lupiče, který se vyznačuje záhrobním dechem

Novinky, Jakub Kynčl
Detroit

V USA hledají lupiče a pro lidi, kteří se chtějí zapojit do hledání mají zajímavé poznávací znamení - bandita má prý totiž extrémně zapáchající dech. V Detroitu provedl sérii bankovních loupeží a pracovníci bank dali policistům shodné hlavní poznávací znamení - dech, po kterém by prý slabší povahy omdlévaly.

Foto: Profimedia.cz

Bankovnímu lupiči extémně zapáchá dech. Ilustrační foto

Článek

Policisté se při výslechu přepadených bank dozvěděli, že měl pachatel silně žluté zuby a špatný dech. Poprvé loupil v říjnu, tehdy přepadl banku Charter One. Do té samé banky se vrátil před týdnem pro více peněz a tamější zaměstnanci okamžitě rozpoznali, že jde o stejného lupiče.

Policista William Wilson uvedl, že pracovníci banky popsali pachatele jako hubeného, neupraveného muže, který oplýval doslova hřbitovním odérem z úst. Bělma jeho očí jsou prý stejně žlutá jako jeho zuby a celkově působí velmi zanedbaně. V bankách vždy shodně ukázal kus papíru, na kterém bylo napsáno, ať mu vydají peníze.

Zločinec při svých loupežích vždy tvrdil, že má zbraň, ačkoliv přepadení si neuvědomují, že by ji kdy viděli. Při své poslední krádeži si odnesl v přepočtu zhruba 17 500 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám