Hlavní obsah

Zpěvačka Poulíčková se zranila, ve dvě ráno skončila na chirurgii

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Hvězda muzikálu Carmen Markéta Poulíčková (21) skončila v pondělí ve dvě hodiny ráno na chirurgii. Na večírku spadla ze schodů a vážně si poranila koleno. Skončila na šití v pražské nemocnici Na Bulovce.

Foto: Novinky

Markéta Poulíčková v nemocnici Na Bulovce

Článek

Herci hudebního divadla v Karlíně  opožděně oslavili Mikuláše. Udělali si soukromý večírek v restauraci na pražském Žižkově. Pro Markétu Poulíčkovou, která hraje jednu z hlavních ženských rolí v muzikálu Carmen, ale oslava neskončila šťastně.

"Bohužel jsem upadla na rozbitou skleničku a výsledkem byla pořádná tržná rána," řekla Novinkám Poulíčková. "Teklo ze mě krve jak z vola. Myslela jsem, že to bude v pohodě. Trošku víc jsme slavili, a tak jsem bolest tak necítila. Když kolegové z divadla viděli, jak hlubokou mám ránu, okamžitě mi nařídili jet do nemocnice," prozradila Poulíčková.

Foto: Novinky

Markéta Poulíčková v nemocnici Na Bulovce

V nemocnici Na Bulovce absolvovala rentgen. Naštěstí střepy v ráně nezůstaly. "Šili mě zaživa. Protože jsem měla trošku víc upito, nemohli mi prý dát anestezii," vysvětlila.  Výsledkem jsou tři stehy.

Muzikál Carmen má teď v hudebním divadle Karlín přestávku, takže rušit představení Markéta nebude muset. "Na kšeftech budu muset asi zpívat v kalhotách," dodala se smíchem Poulíčková. 

Reklama

Výběr článků

Načítám