Hlavní obsah

Chantal Poullain odvezli do nemocnice

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Chantal Poullain (53) nemohla v pátek dorazit na zahájení výstavy diamantů, kde měla být vedle skvostů za neuvěřitelných 300 miliónů korun hlavní hvězdou. Důvodem byla vážná nemoc, kvůli které musela být bývalá manželka Bolka Polívky převezena do nemocnice.

Článek

"Chantal tady dnes chtěla moc být. Bohužel má vážné zdravotní problémy. Celé dopoledne prozvracela a je v nemocnici," řekl Novinkám mluvčí výstavy diamantů v Široké ulici v Praze Tomáš Zapletal.

Chantal Poullain na výstavě měla převzít od Sáry Saudkové obraz se svojí zarámovanou fotografií. Ta se objeví v připravovaném kalendáři, jehož výtěžek půjde na konkrétní přístroj pro motolskou nemocnici. Vedle bývalé manželky Bolka Polívky se v kalendáři objeví Karel Gott, Miloš Forman, Alena Šeredová nebo Jiřina Bohdalová.

Výstava diamantů potrvá do 11. prosince. Jsou na ní k vidění diamanty za neuvěřitelných 300 miliónů korun. "Nikdy předtím nebyly pohromadě diamanty za tuto neuvěřitelnou částku. Je zde například diamant za bezmála sedm a tři čtvrtě miliónu či prsten se žlutým a dvěma bílými diamanty přesahující cenu šesti miliónů korun," dodal mluvčí výstavy Tomáš Zapletal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám