Hlavní obsah

Alena Šeredová si s exmilencem ukazovala děti

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Topmodelka Alena Šeredová (31) navštívila muzikál Děti ráje. Byla se podívat na svého expřítele Bořka Slezáčka (42), který tam hraje. "Už chápu, proč jsi mě nebral na diskotéky," okomentovala Bořkova taneční čísla Alena.

Článek

"Jedno vím jistě, ze mě tanečník nikdy nebude. Naučit se i těch pár kroků byl naprostý horor. Musel jsem mít i několik soukromých hodin s choreografkou," prozradil Novinkám Slezáček, který v muzikálu Děti ráje hraje jednu z hlavních mužských rolí. Z muzikálu byla nadšená. "Bylo to skvělý. Moc jsem se bavila," řekla Alena.

"Už chápu, proč jsi mě nebral na diskotéky během našeho vztahu. Vlastně jo. Jednou jsme byli. A to jsem tě tam seznámila se Simonou," dodala dnes už se smíchem Šeredová. A zřejmě na toto seznámení Alena dlouho vzpomínala, protože Simona Krainová byla důvodem rozchodu a Bořek si ji později vzal za manželku.

Dnes už jsou Šeredová a Slezáček opět přátelé. Vzájemně si po představení ukazovali s nadšením fotky dětí. Bořek má sedmiměsíčního Kolju, Alena má s fotbalistou Gigi Buffonem dva syny - dvouletého Louise Thomase a měsíčního Davida Lee.

Šeredová do Čech přiletěla v polovině minulého týdne i se syny. Pro měsíčního Davida to byl první let. "Zvládl to super. Žádný problém nebyl, celý let prospinkal," prozradila Novinkám. V Praze se zdrží do úterý. "Vracíme se i s Gigim zase na Vánoce. Štědrý den trávíme každý rok v Čechách u mých rodičů," dodala Šeredová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám