Hlavní obsah

Brožová šla za anděla, milenec Kovarčík o ní tvrdí: je to ďábel

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řevnice

Kateřina Brožová (41) jako anděl o den dříve rozdávala dárky dětem na základní škole v Řevnicích. Její letitý partner, podnikatel Peter Kovarčík o ní tvrdí: "Kateřina je anděl s ďáblem v těle. Víc ale ten ďábel," směje se.

Článek

"Rozdávali jsme dětem z prvního stupně základní školy v Řevnicích sladkosti a ovoce o den dříve, protože v sobotu bychom ve škole zřejmě moc dětí nepotkali," řekla Novinkám se smíchem Kateřina Brožová. 

Herečka byla převlečená za anděla, za Mikuláše šel starosta Řevnic. "Děti byly nadšené. Měly kostýmy a moc jsme si to užily. Zpívali jsme a děti byly z dárků nadšené," prozradila Brožová.

Její sedmiletá dcera Kačenka už ví, že po Praze chodí falešní Mikulášové, na nadílku ale stále věří. "Vždycky se těší na večer a doufá, že za oknem najde nadílku," prozrazuje Brožová. "Určitě si sobotu užije. Večer se s Kačkou půjdeme cournout do centra. Loni jsme trávili večer na Staroměstském náměstí a Kačce se to strašně líbilo," říká herečka.

S dcerou už mají za sebou i společnou práci. Nazpívali spolu cédéčko. "Jde o desku s vánočními koledami. Kačka tam také zpívá. Měla by vyjít příští neděli," dodala Brožová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám