Hlavní obsah

Miss Jandová se prodala za 170 tisíc, milenec za ni nechtěl dát ani korunu

Novinky, Praha
Praha

Miss ČR Zuzana Jandová boduje. V dražbě se obraz s její fotografií vydražil za neuvěřitelných 170 tisíc korun. Pravidlo, že hlavním dražitelem bývá milenec slavné krásky, se nepotvrdilo. Podnikatel Ago Simitči nepřihodil v dražbě ani jednou.

Článek

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová je třetí kráskou, kterou si známá produkční společnost vybrala pro svůj kalendář. Před Jandovou to byly Lucie Borhyová a Petra Faltýnová. Borhyová fotila na Krétě, Faltýnová v Itálii a pro Jandovou vybral produkční tým krásy Prahy.

Při dražbě Lucie Borhyové nejvíce přihazoval Niko Papadakis se svým otcem, Faltýnovou vydražil manžel Simon Štekl i přesto, že už v té době měla jeho žena pletky s hercem Jiřím Langmajerem. I na křtu Zuzany Jandové tak všichni čekali, jak se její partner, bohatý podnikatel Ago Simitči, předvede.

A bylo to jedno velké zklamání. Dražba začala na směšných pěti tisících a Ago nezvedl ruku ani jednou. I když se hosté křtu v klubu Duplex často dívali jeho směrem, Aga to nerozhodilo a jen s úsměvem sledoval, jak se ostatní pánové přetahují o jeho přítelkyni.

Jandová se nakonec vydražila za krásných 170 tisíc korun. Jde o velký úspěch, protože v době krize začínají někteří organizátoři od dražeb raději ustupovat.

Kalendář modelky Lili Sarah Fischerové se například v pondělí vydražil za pouhých 20 tisíc korun. A to dražba trvala skoro půl hodiny. Hosté přihazovali po  pouhých stovkách. Jandová lítala nahoru po deseti tisících a z výsledku měla modelka obrovskou radost. 

Reklama

Výběr článků

Načítám