Hlavní obsah

V Praze začal veletrh luxusu, představí se auta, diamanty i vrtulníky za milióny

Novinky, Barbora Vaníčková

Pokud ve vás dřímá duše a srdce milionáře a nemáte třeba ani hluboko do kapsy, vyrazte na veletrh plný diamantů, luxusních vozů, vysněných nemovitostí a nádherných žen. Možná se ani nenadějete a domů už pojedete s vysněným partnerem v novém lamborghini nebo rovnou poletíte vrtulníkem.

Foto: Archiv, Novinky

Do Ferrari patří nádherná žena.

Článek

Na veletrhu luxusu mmotion09 si můžete prohlédnout například překrásný set šperků, který speciálně pro společnost D.I.C. vytvořila Blanka Matragi a jehož hodnota přesahuje hranici 2,5 miliónu korun.

Milovníci drahých vozů uvidí na jednom místě kromě věhlasných značek, jako jsou Bentley, Aston Martin, Lamborghini, Infiniti, Jaguar, i novinky od Ferrari a Maserati. Třešničku na pomyslném dortu představuje vystavený vůz Lotus Esprit S2.

Foto: Archiv, Novinky

Divoké šelmy k boháčům patří

Foto: Archiv, Novinky

Minihelikoptéra se vždycky hodí

Dále jsou ve Veletržním paláci k vidění ultralehké italské vrtulníky společnosti MAMBA-AIR, hi-tech jízdní kola od firmy Specialized. Dámy zase ocení pohádkové svatební šaty z dílny Soni Hlaváčkové za 3,5 miliónu korun.

Společnost Dream Cars pro obdivovatele luxusních automobilů připravila projížďku v autě snů. Svezení bude stát 500 korun a tato částka půjde na konto Českého sdružení obětí dopravních nehod.

Veletrh potrvá do soboty a jeho součástí je rovněž přehlídka designu art & interior a prezentace profesionálů z oblasti zdravotnictví a estetické medicíny MediArt Prague 2009. Pokud se vám tedy, dámy, nepodaří najít vysněného prince, můžete zhmotnit alespoň sen o své budoucí kráse.

Foto: Archiv, Novinky

O Bentley sní mnoho mužů i žen

Foto: Archiv, Novinky

Nejluxusnější vozy ve Veletržním paláci v Praze

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám