Hlavní obsah

Daniel Hůlka skončil na kapačkách

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Daniel Hůlka (41) skončil na kapačkách ve Vojenské nemocnici v Praze. Má skřípnutý nerv, který tlačí na míchu. Hůlka trpí velkými bolestmi zad. Podle lékařů je stav zpěváka velmi vážný.

Článek

Daniela Hůlku bolesti zad trápily už na dovolené v Řecku. Byly tak velké, že hned po návratu minulý týden vyhledal specialistu ve Vojenské nemocnici v Praze a absolvoval magnetickou resonanci. "Bylo mi řečeno, že mám skříplý nerv a ten navíc tlačí na míchu, což je bohužel velmi nebezpečné. Operace zatím není potřeba, denně docházím na kapačky," prozradil exkluzivně Novinkám Hůlka.

Lékaři doporučili Hůlkovi naprostý klid. Nesmí záda zatěžovat. "Kapačky mi velmi pomáhají. Cítím se den ode dne lépe," vysvětluje. Zpěvák má s páteří problémy léta. "Je to tím, že jsem býval vrcholový sportovec, hrával jsem závodně volejbal, z toho mám zničená záda. Ale není to nic tragického. Na jevišti o tom vůbec nevím. Akorát když přijdu domů, tak začnou bolet," vysvětluje.

Na velký odpočinek Hůlka čas nemá. Připravuje se na svůj vánoční koncert, který ho čeká 14. prosince v divadle Hybernia a také začíná zkoušet muzikál Baron Prášil, kde bude mít opět titulní roli. Novou lásku po rozchodu se Šárkou Vaňkovou nemá. "Nikdo třetí za rozchodem nestál a žádnou slečnu ani paní nemám," dodal Hůlka.

Reklama

Související témata:

Související články

Daniel Hůlka a Šárka Vaňková se rozešli

Milenecký pár Daniel Hůlka (41) a Šárka Vaňková (21) se po půlročním vztahu rozešli. Za rozchodem nestojí nová známost ani jednoho z partnerů. Konec vztahu...

Výběr článků

Načítám