Hlavní obsah

Oprah Winfreyovou zasáhla krize, stanice ruší její pořady kvůli vysokým honorářům

Los Angeles

Ekonomická krize a šetření zasáhly i nejlépe placenou a nejslavnější americkou moderátorku talk show Oprah Winfreyovou. Od roku 2011 nemůže počítat se svými pořady na televizní stanici CBS. Společnost jí oznámila, že na její nehorázně vysoké honoráře nemá. A Oprah možná nikdo jiný nezaplatí.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka Oprah Winfreyová je stále natolik populární, že na její vysoké honoráře televizní stanice jen tak prostředky asi neseženou.

Článek

„Stanice daly jasně najevo její produkční společnosti, že pokud se bude chtít vrátit, pak jí výrazně sníží poplatky za licenci. Příjmy stanice klesly o 40 až 50 procent, ale oni jí platí poplatky za licenci podle původních příjmů. Navíc jí klesá sledovanost. Ona je pořád královnou, ale to je ten problém,“ vysvětlil zdroj ze CBS.

O Oprah se zajímá také televizní společnost FOX, ale zatím není jisté, zda si bude moci za více než rok nejlépe placenou televizní hvězdu dovolit.

Reklama

Související témata:

Související články

Nicolas Cage musí k soudu kvůli dluhům

Herec Nicolas Cage nedávno pochoval svého otce Augusta a už se musí vyrovnávat s další nepříjemnou situací. Musí se dostavit k soudu kvůli sporu se svým...

Herec Hugh Grant je prý závislý na golfu

Golf se v posledních letech stává stále více populárnější zábavou. Mezi milovníky golfu patří i herec Hugh Grant, který prý tuto hru bere tak vážně, že neváhá...

Výběr článků

Načítám