Hlavní obsah

Iveta Bartošová a další skandál: nepřišla na premiéru

Novinky, Gabriela Wolfová
Gabriela Wolfová

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) nedorazila na premiéru muzikálu Děti ráje. A to se ještě ve čtvrtek dušovala, že si ji určitě nenechá ujít a svoji alternaci Míšu Noskovou svoji přítomností podpoří.

Článek

Bartošová měla být hlavní hvězdou muzikálu. Kvůli nemoci se ale prý za měsíc nedokázala roli naučit a tak premiérové představení patřilo Míše Noskové. "Jsem hrozně šťastná. Je to moje první velká premiéra v životě," řekla Novinkám Nosková, která sklidila velký aplaus a po představení na after party desítky gratulací.

Bartošová ve čtvrtek slíbila, že na premiéru dorazí. Nestalo se tak. Jen Jiří Pomeje před sedmou hodinou večer donesl do GoJa Music Hall pro Noskovou květinu. Na představení už ale chyběl. "Iveta usoudila, že to je premiéra Míši Noskové. Kdyby přišla, byla by středem zájmu jen ona a Míša by si to neužila, tak jak si zaslouží," řekl Novinkám Pomeje.

"Iveta do muzikálu naskočí, jakmile si bude jistá, že to umí na sto procent a užije si sama svojí krásnou premiéru. Že by moje žena z muzikálu utíkala, jak zlí jazykové neustále tvrdí, o tom nemůže být řeč," dodal Pomeje.

I bez Bartošové měl muzikál obrovský úspěch. Největší aplaus si zasloužili neuvěřitelní Sagvan Tofi a Lukáš Vaculík. Obzvlášť Tofi svými komickými výstupy dojal některé diváky až k slzám. Skoro to vypadalo, že si Sagvan, který je autorem scénáře k muzikálu, napsal roli přímo na tělo.

"To vůbec ne. Dokonce jsem v Dětech ráje vůbec původně hrát nechtěl. Přesvědčili mě producenti a Luky Vaculík," řekl Novinkám Tofi. Překvapil také Bořek Slezáček, o jehož pěveckých kvalitách málokdo předtím věděl.

Premiéru si nenechala ujít řada známých tváří. Nadšeně tleskali Tereza Pergnerová s přítelem Jiřím Chlebečkem, Michal Suchánek, František Janeček s manželkou Terezkou, Roman Vojtek, František Straka s manželkou nebo Vladimír Brabec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám