Hlavní obsah

Předpovědi se vyplnily: Iveta Bartošová utekla z muzikálu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Iveta Bartošová (43) ve čtvrtek zrušila své vystupování na premiéře muzikálu Děti ráje. Prý se necítí připravena. Slavnostní premiéru za ni odehraje Míša Nosková.

Článek

Jako důvod Iveta Bartošová uvedla nedostatečné zkoušky způsobené její nemocí. Bartošová kvůli zánětu ledvin a cystě v podbřišku začala zkoušet o měsíc později než ostatní herci. Na premiéru se prý proto necítí. „Je to mé rozhodnutí. Měsíc jsem marodila a ostatní zkoušeli. Necítím se stoprocentně připravena, a proto raději počkám. Chci před diváky předstoupit se stoprocentním výkonem,“ řekla Novinkám Iveta Bartošová.

Premiérové obsazení bylo známo už začátkem tohoto týdne. Čekalo se jen s obsazením hlavních rolí Evy, ve které se alternují Iveta Bartošová a Míša Nosková. Od čtvrtečního poledne mají producenti jasno. Hlavní roli si po rozhodnutí Ivety zahraje Míša Nosková.

Zlí jazykové tvrdí, že Bartošová do muzikálu nikdy nenastoupí. A neúčast na premiéře je prvním krokem. Už jednou krátce před premiérou muzikál opustila. Kvůli hádkám s režisérem Liborem Vaculíkem opustila muzikál Mona Lisa. "Je to blbost. Do Dětí ráje nastoupit chci, moc mě to baví a žádný útěk neplánuju," dodala pro Novinky Bartošová.

Na premiéře se tuto sobotu v hlavních rolích vedle Míši Noskové objeví Sagvan Tofi, Lukáš Vaculík, Michael Foret nebo Bořek Slezáček.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám