Hlavní obsah

Tatiana Vilhelmová chystá návrat do divadla

Praha

Úspěšná herečka Tatiana Vilhelmová (31) se pomalu vrací do práce. Poslední tři roky se věnovala převážně synům Františkovi a Cyrilovi. V Dejvickém divadle by měla začít vystupovat v průběhu ledna příštího roku.

Článek

"Ty tři roky, kdy jsem se převážně věnovala rodině, jsem prožila spokojeně a naplno se svými syny. Musím říci, že jsem si mateřství užila a cítím se v pohodě," svěřila se Vilhelmová. Teď jí rodinná idylka pomalu končí. Za nedlouho ji totiž čeká návrat do domovského divadla.

"Je to tak. Kromě toho, že mám v současnosti neustále kolem nohou dvě klíšťata v podobě synů, snažím se připravovat na příchod do Dejvického divadla," potvrzuje Vilhelmová, která se objeví v Dejvicích v polovině ledna příštího roku.

Na křtiny nové knihy Velcí herci malým dětem dorazila s mladším synem Cyrilem. Toho pohádky baví a kniha věnovaná pořadateli mu udělala viditelnou radost.

"Starší syn už všechny klasické pohádky zná. A protože nemá rád, když ví, jak dopadnou, musím vymýšlet pohádky nové a vlastní. Z tohoto důvodu máme vymyšlenou pohádkovou postavu jménem Mufíček, který každý večer prožívá něco nového a zvláštního," prozrazuje kreativní maminka.

Vilhelmová se na křtinách setkala také se svými filmovými kolegy Jiřím Bartoškou a Jiřím Macháčkem. Ze setkání byla evidentně nadšená, což koneckonců bylo vidět, když se na ně po svém příchodu s objetím vrhla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám