Hlavní obsah

Miss Langmannová boduje v zahraničí: Italové po ní šílí

– Praha/Milano
Novinky, Gabriela Wolfová

Česká Miss 2006 Renata Langmannová (23) je opět v Itálii. Prestižní světová modelingová agentura je z české krásky unešená a vidí v ní velkou budoucnost. Renata tak znovu opustila přítele Ondřeje Novotného a buduje kariéru modelky v Miláně.

Článek

"Byla jsem v Miláně před nedávnem celý měsíc a myslím, že jsem měla úspěch. Skoro denně jsem pracovala. Ten měsíc se ale nedal bez přítele Ondřeje vydržet," řekla Novinkám Langmannová. Italové jsou ohromeni krásou české modelky. Denně pracuje, ale také neustále odmítá pozvání od místních "playboyů". "Mám svého Ondřího, víc mě nezajímá," říká. 

I kvůli příteli už tak dlouhý pobyt absolvovat nechce. "Chtěli, abych tam byla déle, ale já bych to nevydržela. Řekla jsem, že budu létat maximálně na čtrnáct dní a myslela jsem, že řeknou, tak děkujeme, odejděte. A oni byli rádi i za to," prozradila Langmannová.

"Mým cílem je prosadit se v zahraničí a vydělat ještě nějaké peníze, dokud na to mám věk. V Česku už nemám kam postupovat," vysvětluje.

Renata v italském Miláně bydlí v apartmánu s dalšími čtyřmi modelkami a užívá si to. "Já bych sama bydlet ani neuměla. Nejsem samotář, mám radši společnost," vysvětlila. 

S přítelem Ondřejem Novotným nedávno oslavili roční výročí vztahu. Svatbu ale zatím neplánují. "Jednou určitě, ale zatím se do ní nehrneme. Užíváme si jeden druhého a nic nám nechybí," dodala Langmannová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám